Oppilaiden koulu

Yhteiskoulussa oppilailla on moni mahdollisuuksia vaikuttaa omaan ympäristöönsä. Jokainen Yhteiskoulun oppilas kuuluu koulun oppilaskuntaan, jolle valitaan vuosittain hallitus. Oppilaskunnan hallitus järjestää vuosittain erilaisia teemapäiviä ja tapahtumia, lahjoittaa stipendejä ja toimii kaikin tavoin edistääkseen viihtyvyyttä ja yhteisöllisyyttä Yhteiskoulussa.

Tukioppilaiden iloinen porukka tulee tutuksi jo kouluun tutustumaan tuleville kutosluokkalaisille. Kouluvuoden mittaan tukioppilaat järjestävät esimerkiksi seiskaluokkalaisten tervetuloriehan, Tersut, halipäivän halipasseineen sekä pikkujoulut seiskaluokkalaisille. Tapahtumien lisäksi tukarit pitävät seiskaluokkalaisille tukioppilastunteja eri teemoista.

Digituutori on korvaamaton apu luokassa niin opettajalle kuin luokkakavereille. Kun kaveri ei pääse kirjautumaan koneelle tai uuden ohjelman kanssa on ongelmia, ehtii digituutori usein ennen opettajaa apuun. Jos olet näppärä koneenkäyttäjä ja sinua kiinnostaa ihmisten kanssa työskentely, olet tervetullut digituutoreiden reippaaseen porukkaan!